ceritaciewiwiey <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d995070696293550817\x26blogName\x3dWelcome+To+My+Mind\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ceritakumembosakan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ceritakumembosakan.blogspot.com/\x26vt\x3d329499876663806400', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to ceritakumembosakan..blogspot.com.PLEASE LIKE !!!
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

wiwie
The Owner
SALAM AHREE-GAH-TOW HELLO SAWATDEE KAA OLLA KONNICHIWA HEY HI THERE :D
Elloo , Wiwiey here ! Emma 19 y/o , Sabahan Sandakan Malaysia live !
FYI , im one of the HOTTEST STPM candidates 2011 . sigh* , no more frolic around ! ANWY , i have a lots of things that i keep off from the web . i share what i want to share . i keep private what i want private . and this is the only place for me to screech out my anger and feelingss arghhhh ! but still im just an ordinary girl , and i do really love to make friends <3 I'm being loved by my fellow friends . I'm more than just myself . I am my own hero ! That may be strange , but that's me . So , live with it , alright ? I know , you know , YEAH.
LIKE ME


Disclaimer.
wonderland day !! Wednesday, July 6, 2011 2:52 AM | 0 notes



( PIZZA TYME )

heeee ! wonderful day ! yaww ! 25june ! sgt2 best ! hanging wif fam & temen2 ! jarank2 bgney ! asal ada event sak br bkmpul ! HAHAHA ! tp ny kalek len skit ! huu ! even c dady dak da tyme tuh bz dya ! tp meriah juak ~ hanging sama antiey D cik keen mami && cuzie2 somaa ! kamie p pizza mkn2 den jln2 carek bj rayaaa ! selepas ethu kamie pergi ke exco perdagangan ka law dak silap , mcm anue boa JOM HEBOH d giant siuk juak larh ada ak beli SNOWCAP ! lawaaa t kamu tguk juak tuh HAHAHAH



see ?! snowcap ak pkai tuhh ?? HAHAHA

den selepas dr JOM HEBOH *kunun* kamie pun blek tp ak dak larh durank mami && jaja sak larh blek umah ak p bndar jumpa c MILA cuz dat day anue last day soa dya d sdkn , last day juak larh ak tjmpa && hanging sama dya :"( anue waaa contie stadi kan dya huuu ~ skali trun bndar c MILA ny treatment rmbut nyaa huu kase lawa2 lek , cuz maw buat photosut kan .. heeek ~ ak pun buat tp bukan anue larh treatment , oin sejja heeek ~ sklai siap soa jln larh kamie p blkang mall ! carek durank c kucai ! HAHAHA tp b4 tuh jln2 luk !! jln pnya jln tjmpa plak durank cmomon ,, narh apa lek ak bw larh durank ny bstay ma kamie *bstay nun* HAHAH nsib maw juak durank! siuk juak larh tuh hr rmaiiiiii urank bstay ! huuu ~ skali d blakang mall soa tjmpa plak durank c jali , apple c per && tah sparuh tuh ak dak kenal pyaa c emon c anil narhh ti jak ak engat ! tp dak kamie bstay sama2 .. cuz durank dgn life durank sepalah ak niey kan maw dbw juin * uitss ayat ! den jmpa2 gmbar sm durank jali ak pun p pat c mila hee ~ act kan hr tuh mang maw luankan masa sm c mila last day kan :"( huuu ! namun ak stay ma dya dak lama juak cuz BIGBOSS ada kan so susa larh maw bjln HAHAHAH so sowieee !!  boa tat all sowie l8 update penat ak rasa skunk 
add more notes


penat ++ hepey ++ mgenali sesuatu yg baru -.- Thursday, June 23, 2011 11:37 AM | 0 notes
aduiiiyy ! punya men SHYT boaaa ! 2x soa ak kena rotan tuh hr kena rotan d kaki ok lek kmaren kena rotan d tggn ~ garagara ak lambt p sikolah ! soalarh ak byr RM1 kena rotan lekk ! ni kalek larh law lmbat truss larik ak p kelass ! pedulillah ! durank c lisa buat juak bgtey ! HAHAHAHA niey kalek maw d buat bgtuey ! tp kan kemaren SEMANGAT TOL AK P SIKOLAH tahlarh knapa ! kemaren ak sama c LISA &&  ZALIA *kawn c lisa dr st marry * p pustakaan ! wahh ~ baca2 buku nun tp smpai sana bercerta plak kamie -.- c lisa ny maw mncarik manik2 tok bajunya ak plak adala juak baca2 buku2 sejarah ma photograf larhh ! den pastu ak ma c lisa bercerta HATI KE HATI ! oyahhh sblum kamie p pustakaan kan kamie jln2 luk mkn2 lek ! c lisa bawa ak mkn bakso ! niey bukan pestyme larh ak mkn bakso ! tp tmpatnya tuh yg baru tuk ak boa ! dak pena2 ak mkn d tmpat tuh ! slama ak d cney palink2 pun p coolcity dak pun p kepsi dak pun p mkn coto *bukan juak maw tembirang*! tp kamren len tmpatnya ! ala2 mcm d indon boa tmpat tuh mcm warung2 ! tmpat tuh dkat stesen bus bt 4 merpati & mawar ! siuklah mkn sn soadp juak larh tp kan ada satuey tuh mcm sos boa warna merah2 tp bukan soa ! kehairanan ak boa mnguk benda tuh ! HAHAH ~ tp sodap plak mkn sna && siuk juak larh lepas kamie mkn trus p pstakaan den dr sna kamie p bdar lek p beli brang ! HAHAHA buley d katakn HALF of day kmaren d luangkan bersm c lisa ! kamie p pstakaan mkn sma2 den p shupink2 skit larh ! ada ny boa ak beli gelank lawa larh tp warnanya BIDAK ! wkwkwkwkw ! around jam 5lah bgtuey kamie plg tyme maw plg plak tjmpa plak urank c PP d stopbus && tjmpa plak 2jejaka hensem WAH ! cer2 ckit sma c pp bos & c hadi pastu pulang larh :) den ak ma c lisa pun berpecah cuz kami nek bus yg laen! smpai sak d umah KOL MAMA kuh ! dan dan ak trasa mcm maw mrebahkan drikuh sak d tilam dan tdow ! ak sgtlah penat tuhlarh ak updte pagi2 buta niey den pasney ak maw tdow hope awl bgn hari ni ok ! k larh tat all

 narh enylah mkn yg ak mkn kmaren * tp ak saket perut -.- *


narh enylarh sos tuh ! mcm sos tp bukan juak ! tahlah rsnya len skit !
add more notes


tikus bodok ! Wednesday, June 22, 2011 2:57 PM | 0 notes

sial yaww ! br ak taw d umah q ada tkuss ! patutlah tuh hr plastik nestum q  kena ggt kecik2 ! 
rupanya ada tkus !!! ptotlah juak ada mcm bsing sak d dapur lo mlm2 tp dak ak p ! smlm boa ny ak p pepess jdik ada bunyii kuatlarh aikk bilang ku * aikkk ganas juak cicak ny besar kalek .. tahtahhh tokek * yaww ! skali habes sak ak p pepess ak tguklarh dapurr .. men kaww tekejut ak ! depan mata ku waaa tkussss BESAR mcm mama tkus * taw2 plak kaw wie mama tkus * sm 1ekur tkus kecik narhh mama tkus ma anaknya larh tuh kan ?? eeeeeee dpan mata lempas lek d tepi kaki ! heran juak ak dr mn durank ny masukk ! mebi d lubang kecikkk tuhh tp mustahil boa besar ni ! skali tohh ak masuk blik maw p tdow tp DAK SENANG mata q maw ttp narhh p lek ak dapur TREP TREP BUNYI KUCING den ak p kasaw2 lek brang d dpur narhhhhhh ! d snalah ! berkeluaran 2 ekurr yayyyyyyssss ! rupanya dr pntu dpan yaww durank msuk yg q 1lek tuh masi lek dlm rumaaa eggghh ! BODOK boaa gara2 ny sak ak dak dpt tdoww siaaaaal ! HAHAHAHA -.-
add more notes


saia rundui c VViP boaa :"( 5:01 AM | 0 notes
urggggghhh buhsan plak boaaa !
btw i miss c mr vvip boaaa * bukan nama sebenar larh *
huuuu ~ 3 mggu yawww dak tjmpa dyaaa lynduw rasanyaa ~
sgt lynduww dan amat lynduwww ~ 
hanya memori ak sama dya sak yg bikin ak kase redah2 skit lynduw kuh ma dyaaa :/
tp pengen ketemu boaaaa :/ penggen banget deyh HAHAHAHA LOL ! 
tp btolah ak lynduw dya ! soma tentang dyaa ! HAHAHA 
dluw malar malammalam kna ***** neeehhh tp skunk dak dapt soa bz kan ak lek pun dya pun bgtey :)
bearlah boaaa , bgs lek bgney , tbiasa soa ak law ciwiknya dtg dak juak ak lynduw sama dya dak juak GATAL  maw p jmpa dya tyme ak ciwiknya ada HAHAHA dak lama lek tuh ciwiknya dtg :) 
huuuu ~ jelesjelesjelsssss !!! bsama2 larh tuh durankkk t ! erghhh bnyak ak pkir yawww HAHAHA
sedangkan durank 2 n9 kan saket mata q mnguk boaaa ! mcm yg maw sak ak mnguk apa yg durank chat sana ! LOL ! tahlahh knapalah dgan ak ny mciam bebuduh soa ! apaapa sak larhh yg penting ak hepey sama dya eveeen ***** hahahaaaaa  ! tp dak selamanya selingkih ethu indah ENGAT TUH WIEY ! lol -.-
add more notes


lynduw sama mesh RIBENA KU 2:59 AM | 0 notes
urrrrrghhh ak lynduw sama bestie que ni waaa 
NUR ALBANIA BAHRI *sowie law sala spell *
eeeeee lynduw tol ak sm dya soalah 1wek dak dgr soranya dak jmpa dyaa :/
br2 ny saket dya so dak dpt q jmpa dya d tsyen :/
ak hrap t dpt ak jmpa dya rndu tol ak ma dyaaa ..
maw bw dya jln2 lek maw hve fun sm dyaaa :")
rangggg mesh sm kawwww boaaa
lynduw dgr kaw merengek2 sama ak , ketawa sama ak , mara ak ~ huuuu ! 
RINDU SEMUA TENTANG KITA :")
add more notes


Hepey tyme :) Tuesday, June 21, 2011 9:17 PM | 0 notes

tyme depan laut && tyme tgu buss p bandar :)


HAHAHA ! niey tyme ak hanging wif my beb c MILA :) kamie hanging p tguk wyg SUPER 8 tp act plan kamie tuh maw tguk NUR KASIH malangnya ak lambat turun bndar so showtyme soa tyme kamie smpai d pwagam ~ so pikirpnyapkir certa apa maw tguk lastly tepilih lah mvie SUPER8 tuhh ! heheheee :D BTW IM SOWIE KAMUE , CUZ AK KAMU DAK DPT TGUK NUR KASIH :") siuuuuukk juak mvie S8 ny palink best tyme kreta api xcdent sama 1keta ... nmpak btul mcm real ooo ! ak ny pun mnguk SHOCK hbes part tuuh ~ ada lek tyme ends mvie ny palink bestlah tp tp mcm tranfomers plak HAHAH tp siuk larhh ~ den pas tguk wyg kamie p bndar d blakang mall stay2 sana bgmbar2 nun kamu HAHAH tp tp member c MILA tuhh pemalu pemalu soma dak maw d ambel gmbar durank esssh :/ tp tp ak candidts sak tnpa durank taw * taw juak waa * HAHAHAH siukklarh jln sama durank gyla2 lek HAHAHA den stay pnya stay ak mila && c kuzhai && spasang kapel :)  kamie p mn tohh arhh lupa ak tmpat tuhh tp dkat milemwah larh ! tmpat tuh mcm KBOX nyanyi2 tp ak dak larh c mila pun juak nyanyii ~ heee ~ malu juak ak jln sama durank ny soma kena blanja dr tambang p pwgam , ticket , mnum , tmbang p bndar && mnnyi erggg ken malu kan -.- nway tenkss arrr kamue laen kalek bear ak plak trick kamue arhh law ada bajet larh HAHAH k tat all maw updte :D





candidts ny soma cuz malu kan duran -.-v



ak ma c mila dpan laut bgmbar sak keja kamie * just ignore my face ok *



Dalam pwgam * cute *




CANDIDTS MAREEEE *


WIF LOVE NEW FRENN



add more notes